Extra paar therapeutische zolen

Steeds vaker krijgen we de terugkoppeling van onze cliënten of de mogelijkheid er is om een extra paar therapeutische zolen aan te meten. Het antwoord op deze vraag is dat dit mogelijk is.

Home » Extra paar therapeutische zolen

Wilt u een extra paar therapeutische zolen, dan hoeft u alleen het onderstaande formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Is het langer dan een jaar geleden dat het huidige paar zolen is aangemeten? Het advies is dan om eerst een voetconsult met de podotherapeut te plannen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Een aantal voordelen van een extra paar zolen zijn:

  • Door uw zolen met regelmaat te wisselen bevordert u de levensduur van de zool
  • Bij gebruik van verschillende schoenen, te denken valt aan vrijetijds-, werk-, of wandelschoenen hoeft u niet steeds de zolen te rouleren
  • Overvallen door nat weer of last van zweetvoeten? Het kan prettig zijn om een paar droge zolen achter de hand te hebben
  • Slijtage, zolen hebben helaas ook een bepaalde levensduur en vroeg of laat moeten ze vervangen worden, met het risico dat u tijdelijk geen zolen heeft of zolen die onprettig zitten. Door een extra paar zolen aan te schaffen kunt u dit soort problemen voorkomen.

Aanbieding binnen 3 maanden na ontvangst 1ste paar.

Als u een extra paar zolen wilt, voor bijvoorbeeld sport- of wandelschoenen, dan kunt u deze tegen een voordelig tarief bestellen.

Extra paar zolen binnen 3 maanden: €118
Extra paar zolen binnen 3 maanden t/m 17 jaar: €99

Normaal tarief voor een extra paar therapeutische zolen: €138

Door het onderstaande aanvraagformulier te gebruiken, kunt u direct een aanvraag doen.

Extra paar therapeutische zolen aanvragen

Naam
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.