• Deskundig voetadvies
 • Persoonlijk contact
 • 9.2ZorgkaartNL beoordeling
Menu

Podotherapeut in Dordrecht

In Dordrecht vindt u meerdere praktijken van Hallux Podotherapie. Zo kunt u altijd een afspraak maken bij een podotherapeut bij u in de buurt. In Dordrecht kunt u terecht bij onze praktijken in het Centrum (Eureka) en Sterrenburg (Octant).

Afspraak podotherapeut in Dordrecht

Onze podotherapeuten in Dordrecht zijn specialist in het voorkomen, verminderen en verhelpen van voetklachten en klachten die hieraan gerelateerd zijn. Met behandelingen zoals steunzolen, schoenadvies voor sporters, ortheses en voetoefeningen zorgen wij ervoor dat u weer in beweging komt. Wij geloven dat voetzorg het beste dichtbij huis plaats kan vinden bij uw eigen vertrouwde podotherapeut. Daarom vindt u onze podotherapiepraktijken in meerdere wijken in Dordrecht. Bekijk hieronder onze praktijken en maak direct een afspraak op uw favoriete locatie.

Hulp bij voet- en voetgerelateerde klachten

U kunt bij de podotherapeut in Dordrecht terecht met al uw voet- en voetgerelateerde klachten. Na een uitgebreide screening adviseren wij u een oplossing op maat. Klachten die onze podotherapeuten vaak behandelen zijn:

Staat uw klacht er niet tussen? Bekijk dan onze pijnwijzer voor meer informatie over uw klacht.

Onze podotherapiepraktijken in Dordrecht

 • Podotherapie Dordrecht Eureka
  Podotherapie Dordrecht Eureka
  Burgemeester de Raadtsingel 91, 3311 JG Dordrecht

  Afspraak maken

  088 - 345 6 543

  Bel onze afsprakenlijn voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

  Anouk
  Anouk
  Bram

  Maak een afspraakverzoek

  Of vul het afsprakenformulier in en we bellen u binnen één werkdag voor het plannen van een afspraak. Lees hier hoe we met uw privacy omgaan.


 • Afspraak maken

  088 - 345 6 543

  Bel onze afsprakenlijn voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

  Simone
  Cindy
  Agnes

  Maak een afspraakverzoek

  Of vul het afsprakenformulier in en we bellen u binnen één werkdag voor het plannen van een afspraak. Lees hier hoe we met uw privacy omgaan.


Naam
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Bent u wel eens eerder bij ons geweest(Vereist)
Sportpodotherapie
Bedrijfspodotherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw podotherapeuten in Dordrecht

Hallux podotherapeuten zijn verbonden aan één of meer vaste locaties. Zo kunt u altijd een afspraak maken bij een bekende zorgverlener. Bekijk hieronder bij welke podotherapeuten u in Dordrecht terecht kunt.

Podoloog Dordrecht

In Dordrecht kunt u met uw voetklachten terecht bij een podoloog of een podotherapeut. Er zijn een paar overeenkomsten tussen deze beroepsgroepen, maar ook een paar belangrijke verschillen. Zo is de podotherapeut vaak hoger opgeleid en behandelt meer soorten klachten dan de podoloog. Laat u dus vooraf goed informeren en kies bewust tussen een podoloog en podotherapeut.

Onze cliënten vertellen

iris van unnik★★★★★5/5Avatar van iris van unnik
Vriendelijk ontvangst door medewerkster. Na vragen en doorvragen over de klacht die ik ervaar een onderzoek gedaan en wat testen. Vervolg en kosten besproken. Al met al duidelijk en goed advies gekregen.Rebecca Hamerslag★★★★★5/5 Avatar van Rebecca Hamerslag
Nicole van den Meerendonk★★★★4/5 Avatar van Nicole van den Meerendonk
Helemaal tevreden en zeker een aanrader!Christian Koot★★★★★5/5 Avatar van Christian Koot
Henk Salome★★★★★5/5Avatar van Henk Salome
Vandaag, bij Hallux geweest, ervaren mensen die weten waar ze over praten en de tijd voor je nemen!mr. axe★★★★★5/5 Avatar van mr. axe
Snelle, vriendelijke en goede service. Duidelijk en passend advies. Ik ben tevreden over de behandeling.Francina Spijkers-Jansen★★★★★5/5 Avatar van Francina Spijkers-Jansen
Ze helpen je goed en geven je goed adviesEline de Wit★★★★4/5 Avatar van Eline de Wit
Super goed advies en product! En fijn contact. Ik raad Henry aan als je op zoek bent naar steunzolen.joanne eikelenboom★★★★★5/5 Avatar van joanne eikelenboom
Bron: Google Reviews