• Deskundig voetadvies
  • Persoonlijk contact
  • 9.2ZorgkaartNL beoordeling
Menu

Hallux Podotherapie opent tweede locatie in Roosendaal

Home » Nieuws » Hallux Podotherapie opent tweede locatie in Roosendaal

Hallux Podotherapie opent tweede locatie in Roosendaal

Hallux Podotherapie is blij om aan te kondigen dat er op 13 februari een tweede locatie in Roosendaal zal openen. Onze podotherapeut, Anouk, zal haar expertise in (sport)podotherapie inzetten om cliënten in de regio te helpen met hun voetklachten.

In verband met haar specialisatie in sportpodotherapie, is er gekozen om een praktijk te huren bij Medifit fysiotherapie Roosendaal, gelegen in het RBC-voetbalstadion. Dit zal onze patiënten in staat stellen om gemakkelijk toegang te krijgen tot onze diensten, vooral voor degenen die actief zijn in sporten.

Podotherapie is een medische specialisatie die zich richt op het verhelpen van problemen met voeten en enkels. Onze podotherapeuten zijn gekwalificeerd om een ​​breed scala aan voetklachten te behandelen, waaronder aandoeningen zoals pijnlijke voeten, hielklachten zoals een slijmbeursontsteking en platvoeten. Dit betekent dat zij u kunnen helpen met pijn of ongemak in uw voeten, of het nu gaat om sportblessures of gewone klachten. Onze podotherapeuten hebben een diepgaande kennis van de voeten en kunnen daarom specifiek op uw problemen inspelen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanmeten van steunzolen of het geven van oefeningen.

De meerwaarde van een podotherapeut is dat zij een gespecialiseerde kennis hebben van de anatomie en biomechanica van de voeten, wat hen in staat stelt om een ​​gepersonaliseerde behandeling te bieden. Dit kan variëren van het aanmeten van steunzolen en orthesen, tot het uitvoeren van manuele therapie en oefentherapie.

Wij zijn enthousiast om onze diensten nog breder aan te bieden aan cliënten in Roosendaal en hopen u te verwelkomen bij onze nieuwe locatie Roosendaal RBC. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken met Anouk.

Deel dit bericht:


Nieuws

Na een periode van bijna 19 jaar heeft Lieke Schuts besloten om afstand te doen van haar met zorg opgebouwde praktijk. Reden van dit besluit is dat Lieke door problemen gerelateerd aan gezondheid niet langer zelf kan behandelen en ze bemerkt dat ze het gevoel met het podotherapie-werkveld aan het verliezen is. Om deze reden…

Na bijna 25 jaar heeft Mano de Kok besloten zijn activiteiten binnen de podotherapie en orthopedie te beëindigen en zich te oriënteren op andere uitdagingen buiten deze branches. Met het vertrek van Mano de Kok zal een nieuwe aandeelhouder toetreden binnen de organisatie. Met de Scharenborg groep, welke reeds actief is binnen de podotherapie en orthopedie…

Naarmate we ouder worden verandert het lichaam, inclusief de voeten. Klachten die voorheen snel verdwenen, kunnen nu langer aanhouden of zelfs chronisch worden. Onze voeten zijn zeer belangrijk in alles wat we doen, van sporten en staan op het werk tot winkelen en dagtrips. Vaak beseft u pas hoe belangrijk gezonde voeten zijn als u…