fbpx
  • Deskundig voetadvies
  • Persoonlijk contact
  • 9.1Qualiview beoordeling
Menu

Interview met Jordy Thomassen (voetbaltrainer)

Home » Nieuws » Interview met Jordy Thomassen (voetbaltrainer)

Interview met Jordy Thomassen (voetbaltrainer)

Alles begint bij je voeten en daarom zetten wij ons in voor nog beter voetenwerk.

Jordy voetbalt nog steeds op hoog niveau in Groesbeek, daarnaast heeft Jordy zijn voetbalschool in Den Bosch. Samen met zijn 8 trainers traint hij jeugd vanaf 5 jaar. Het succes van de voetbalschool doordat kinderen vandaag de dag beter willen worden in voetbal. Bij veel verenigingen worden vrijwilligers ingezet en dat is echt geweldig natuurlijk, aldus Jordy, maar met onze achtergrond in de voetbalwereld gaan wij met de jeugd 1-op-1 aan de slag. We kijken naar de persoon, wat heeft het nodig om beter te worden? De voetbalschool is er voor iedereen, elke week. Jordy Thomassen heeft zijn prestaties onder andere te danken aan het feit dat hij elke mogelijkheid aanpakt om beter te zijn. Zo draagt Jordy ook de steunzolen van Hallux Podotherapie om zijn houding te verbeteren.

Merk je veel blessuren op het veld?

Vanaf 14/15 jaar spelen er meer blessures op. Pijn aan je knie? Pak je rust. Mocht dat niet helpen dan verwijs ik mijn spelers door naar Hallux Podotherapie. Weet je, zegt Jordy, vroeger dacht men heel snel aan ‘einde voetbalcarrière’ maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Jordy stuurt steeds sneller zijn spelers door naar specialisten zoals bijvoorbeeld de podotherapeut en de diëtiste. Veel mensen weten deze route niet te bewandelen. Bij een aanvullende verzekering wordt er veel vergoed. Volgens Jordy zou vanuit de zorg hier meer aandacht aan mogen worden geschonken. Je moet er slim mee omgaan en voorkomen. De spelers worden fitter en dat is goed.

Hallux Podotherapie is voor jou niet onbekend, wat moeten we vooral vertellen?  

Jordy heeft het meteen over de goede communicatie en goede voor- en nazorg bij Hallux Podotherapie. Bij Hallux Podotherapie vraagt de podotherapeut goed naar de persoon en kijkt daarbij goed naar de houding. Jordy geeft aan heel blij te zijn met zijn steunzolen. Het geeft hem de juiste correctie.

Wat hebben steunzolen van Hallux Podotherapie jou persoonlijk gebracht?

De steunzolen van Hallux Podotherapie hebben er bij mij voor gezorgd dat ik weer pijnvrij kan voetballen.

Stelling: verbeteren steunzolen het voetenwerk?

Uiteindelijk wel. Steunzolen zorgen onder andere voor een betere houding. Soms zijn alleen oefeningen niet genoeg en heb je die extra ondersteuning nodig. Al is het maar voor een paar procent verbetering van je houding, je moet alles pakken wat je pakken kan. Verbeteren van je loop, verbeteren van je houding, voorkomen blessures, preventief en onderhouden van je voeten. Het gaat om je voeten, die je later misschien geld op kunnen gaan leveren.

Waar ligt de focus bij de voetbalschool van Jordy Thomassen.

Zoveel mogelijk balcontact. Elke training duurt 1 uur en elke speler werkt aan zijn/haar basis techniek, creatieve techniek, snelheid en wendbaarheid. Elke week. Jordy heeft als doel om de voetbalschool nog beter te maken samen met zijn team en wil binnen twee jaar de beste voetbalschool zijn van Nederland.

Samen werken aan je toekomst voor voetbal, vertel…

Met iedere speler stellen we een persoonlijk plan op. Een voor de korte termijn en een voor de lange termijn. En elke 3 maanden meten ze alles weer door. Snelheid. Explosiviteit. Wendbaarheid.

Wat moeten we nog weten over de voetbalschool Jordy Thomassen?

Plezier staat bij ons voorop begint Jordy. Omdat we elke week trainen hebben we met onze spelers een goede connectie. We zien iedereen. Ook op het moment dat het even niet lekker gaat op school zien wij dat, krijgen we dat vaak terug vanuit de speler zelf of vanuit de ouders/verzorgers. Wij stimuleren de spelers dan ook om goed te presteren op school. Gooi je er met de pet naar dan hoef je bij ons ook even een weekje niet te komen. De balans moet goed zijn.

We werken met een positieve benadering van de spelers, zo krijg je veel meer voor elkaar. Natuurlijk zijn we ook wel eens hard en drillen we voor de fun, maar zelfontwikkeling en hen soms wat meer de ruimte geven werken vaak het best.

Niet alle spelers worden gescout maar iedereen wordt wel gezien. IEDEREEN krijgt een kans om gezien te worden.

Deel dit bericht:


Nieuws

Een mooie mijlpaal voor onze organisatie is dat onze website in een volledig nieuw jasje is gestoken. Door gebruik te maken van foto’s uit de dagelijkse praktijk proberen we u direct een persoonlijk gevoel te geven bij onze praktijken en onze collega’s. Als gebruiker zal u ervaren dat: Pagina’s sneller laden De website overzichtelijker is…

Een sollicitatiegesprek én baan als een sprookje? Solliciteer je in de maand juni bij Hallux Podotherapie voor de functie van Podotherapeut dan zal de eerste kennismaking in het attractiepark in Kaatsheuvel zijn. Volgend jaar afgestudeerd en nog op zoek naar een leuke uitdaging? Of volgend jaar stage lopen duaal of deeltijd en op zoek naar…

Naar aanleiding van de laatste persconferentie voorzien wij u van een update omtrent onze werkwijze.  Houdt er rekening mee dat op onze locaties het gebruik van een mondkapje weer wordt verplicht vanaf 6 november.  Ervaart u Corona-klachten (Covid-19) zoals verkoudheid, koorts of benauwdheid? Neem dan uw verantwoordelijkheid en wijzig uw afspraak. Dit in verband met…