• Deskundig voetadvies
  • Persoonlijk contact
  • 9.2ZorgkaartNL beoordeling
Menu

Podotherapie Blaricum

Uw podotherapeut in Blaricum. Maak kennis met onze voetspecialist en plan direct een afspraak in.

Home » Podotherapie praktijken » Noord-Holland » Blaricum » Podotherapie Blaricum

Praktijkinformatie

Contactgegevens

Hallux Podotherapie (Blaricum)
Deltazijde 10V
1261 ZM Blaricum

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag kunt u van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken.

T 088 - 345 6 543

Voorzieningen

  • Goed bereikbaar met OV
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren

Cliënten beoordelen ons met een 10

★★★★★

Voorgevel van Podotherapie Blaricum

Uw podotherapeut in Blaricum

Judith
Judith

Bij onze podotherapeut in Blaricum kunt u terecht met klachten aan uw voet, enkel, knie, heup en lage rug.

Wij helpen u bij het voorkomen, verminderen en verhelpen van uw pijn. Ook bekijken we hoe u met onze specialistische voetzorg optimaal kunt presteren. Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam. Als uw voeten goed functioneren dan merkt u dat bij iedere beweging die u maakt.

Uw podotherapeut onderzoekt uw klacht en adviseert de beste oplossing. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor therapeutische zolen op maat, echografie, schoenadvies, ortheses en advies voor voetoefeningen. Ook werken we samen met verschillende specialisten om u de beste voetzorg te bieden.

Maak een afspraakverzoek in Blaricum

Afsprakenlijn

088 - 345 6 543

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Of laat uw gegevens achter in het afsprakenformulier. We bellen u dan binnen één werkdag voor het inplannen van een afspraak.

Informatie over de locatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in huisartsenpraktijk Gooische Huisartsen op de eerste verdieping. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte is op 900 meter aan het Pythagoraspark in Huizen. De praktijk is gevestigd naast het nieuwe zwembad in Blaricum aan de Deltazijde 10V.

Wachtruimte: Bij binnenkomst dient u direct de trap op te lopen en kunt u plaatsnemen in de wachtkamer op de eerste verdieping. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw.

Zet de eerste stap richting een oplossing en maak een afspraak bij onze podotherapeut in Blaricum.

Maak uw afspraak

Afspraakverzoek formulier

Naam
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Bent u wel eens eerder bij ons geweest(Vereist)
Sportpodotherapie
Bedrijfspodotherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze cliënten vertellen over Podotherapie Blaricum

Ik was geholpen door Judith - attent, zorgzaam - professsioneel, deskundig en super lief behandelaar. Bedankt! Alles was klaar en met zo'n fijne manier uitgelegd. Praktijk is goed bereikbaar, met parkeer mogelijkheden.Mariola I.★★★★★5/5 Avatar van Mariola I.
Super lief ontvangen door Judith in Blaricum. Fijn dat je mij op zo’n fijne manier hebt kunnen helpen. En dat je ook hebt kunnen vinden waar mijn probleem ligt. Kon ook snel terecht. En de zolen worden gelijk gemaakt. Afspraak voor volgende keer gelijk telefonisch afgesproken. Al met al heel tevreden en zou Hallux Podotherapie zeker aanbevelen.Wendys Autorijschool★★★★★5/5 Avatar van Wendys Autorijschool
Voor het eerst zooltjes, ik had niet verwacht dat het veel zou doen, maar na jaren klachten aan knie en bekken en voeten zijn de klachten nu bijna verdwenen. Ik ben erg fijn geholpen, super blij en tevreden.Miranda Magielsen★★★★★5/5 Avatar van Miranda Magielsen
Goed advies en prettig geholpen.Tim Schröder★★★★★5/5Avatar van Tim Schröder
Margaretha van Langen★★★★★5/5Avatar van Margaretha van Langen
Uitstekend geholpen en een duidelijk verhaal gekregen. Er werd weer eens ouderwets de tijd voor mij genomen: een verademing op zich! Met mijn nieuwe flexibele zooltjes loop ik nu een stuk prettiger. 100% Tevreden, ga zo door!Josee Vleuten★★★★★5/5Avatar van Josee Vleuten
Professioneel onderzoek en goed advies voor de juiste steunzool. Efficiënt, vriendelijk en meteen het gewenste resultaat. Zeer tevreden!P. van den Elshout★★★★★5/5Avatar van P. van den Elshout
Bron: Google Reviews

Deze praktijken vindt u in de buurt