Pedicure Molenschot

In Molenschot kunt u terecht bij de medisch pedicures van Hallux. Wij verzorgen uw voeten en behandelen huid- en nagelaandoeningen.

Home » Specialisaties » Pedicure Molenschot

Medisch pedicure

Een medisch pedicure is een opgeleide voetspecialist. Met verschillende behandelingen zorgen wij ervoor dat u minder last heeft van klachten en uw voeten er verzorgd uitzien. Onze pedicures hebben veel ervaring met de ouder wordende voet en voetproblemen die het gevolg zijn van reuma, diabetes, kanker of een spasme.

Een medisch pedicure is gespecialiseerd in de behandeling van afwijkingen aan teennagels en aan de huidoppervlakte van de voet. Daarmee onderscheidt zij zich van podotherapeuten die de inwendige voet behandelen en van de reguliere pedicure die alleen cosmetische behandelingen uitvoert.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Voetverzorging van de diabetische of reumatische voet
  • Verwijderen van eelt en likdoorns
  • Behandeling van schimmel-, trauma-, tunnel- en kalknagels
  • Behandeling van pijnlijke, blauwe of ingegroeide nagels
  • Zetten van nagelbeugels
  • Drukvermindering met behulp van ortheses
  • Nagelreparatie en -regulatie
  • Cosmetische behandelingen (waaronder Gelacy en PACT)

Gelacy

Lelijke nagels worden weer mooi met Gelacy. Onze gespecialiseerde pedicures passen deze methode toe bij schimmelnagels, tunnelnagels, traumanagels of ingegroeide nagels. We verwijderen eerst het aangetaste deel van de nagel en bouwen de nagel dan weer op met Gelacy. Deze reconstructie gaat tot wel zes weken mee.

PACT-behandeling

PACT schimmelnageltherapie doodt schimmels en maakt uw nagel weer gezond. De behandeling bestaat uit het dun affrezen van de schimmelnagel, gevolgd door het aanbrengen van een gel. Met een speciale PACT-lamp versterken we de werking hiervan. Na een paar behandelingen krijgt de gezonde nagel weer de ruimte om te groeien.

Samenwerkende specialisten

Op onze locatie in Molenschot vindt u naast medisch pedicures ook podotherapeuten en een orthopedisch schoenmaker. Als voetspecialisten werken wij regelmatig samen aan het oplossen van voetklachten. Wanneer uw pedicure een onderliggend probleem constateert is de stap naar de podotherapeut snel gemaakt. Eventuele problemen worden zo snel geconstateerd én verholpen.

KwaliteitsRegister voor Pedicures

Uw voeten zijn in goede handen bij de medisch pedicures van Hallux. Wij voldoen aan de strenge eisen die het KwaliteitRegister voor Pedicures (KRP) aan ons stelt en laten ons regelmatig bijscholen. Daarnaast zijn wij lid van Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Uw pedicures in Molenschot

Ingrid Sterkens
Ingrid Sterkens
Daniëlle van de Wiel
Daniëlle van de Wiel
Yolanda Hermsen – Thielen
Yolanda Hermsen – Thielen

Maak een afspraakverzoek bij de pedicure

Afsprakenlijn

088 - 345 6 543

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Of laat uw gegevens achter in het afsprakenformulier. We bellen u dan binnen één werkdag voor het inplannen van een afspraak.

Informatie over de locatie

De medische pedicures van Hallux vindt u alleen op onze locatie in Molenschot. U wordt daar op een professionele en ontspannen wijze geholpen door ervaren pedicures met liefde voor het vak.

Het pand staat aan het einde van een doodlopende straat in de woonwijk: Stappenakker 10. Er zijn behandelruimtes voor de podotherapie en behandelruimtes voor de pedicures.

Wachtruimte: Bij binnenkomst komt u in de wachtruimte. U kunt meteen plaatsnemen, melden is niet nodig. De podotherapeut of pedicure haalt u op.

Parkeren: U kunt gratis parkeren voor de deur

Zet de eerste stap richting verzorgde, pijnvrije voeten en maak een afspraak bij onze pedicure in Molenschot.

Maak uw afspraak

Afspraakverzoek formulier

Naam
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Bent u wel eens eerder bij ons geweest(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze cliënten vertellen over Pedicure Molenschot

Uiterst professionele mensen en een gezellige en ongedwongen sfeer. Ik ben voortreffelijk geholpen door Eline Kock: Ze heeft mij perfecte zooltjes aangemeten waarmee mijn klachten werkelijk binnen twee dagen helemaal weg waren!!! Een uiterst correcte, vriendelijke en kundige professional!!Bruno Verdiesen★★★★★5/5 Avatar van Bruno Verdiesen
Joos Stokkermans★★★★4/5Avatar van Joos Stokkermans
L v.W★★★★★5/5Avatar van L v.W
Super service! Ik ben enorm tevreden:)RenegadeTwee★★★★★5/5Avatar van RenegadeTwee
Weer fijn geholpen! Hopelijk kan ik er net als met mijn vorige zooltjes weer een tijd tegenaan!Laura Sluijs★★★★4/5Avatar van Laura Sluijs
Ik heb voor t eerst bij Hallux podotherapie . Manuele therapie behandelingen gehad. Eindelijk een podoloog gevonden die zonder apparatuur ook je klachten begrijpt, met steunzolen plus 2 na behandelingen, en kleine aanpassingen aan mijn zolen. mijn pijn vrij gemaakt. Zodat ik weer pijn vrij, heerlijk mijn wandelingen kan doen. Super blij mee.Ria Claassen★★★★★5/5Avatar van Ria Claassen
Bron: Google Reviews